Sterilizace výrobků pro zdravotní péči - sterilizace vlhkým teplem - požadavky na vývoj, validaci a průběžnou kontrolu sterilizačního procesu pro zdravotnické prostředky (Česká agentura pro standardizaci, 2025)
Směrnice, které se zaměřují na proces sterilizace zdravotnických prostředků pomocí páry a tepla. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Health Care Sector; Reproducibility of Results; vysoká teplota; Evropa; Quality Control; sterilizace; Europe; reprodukovatelnost výsledků; Sterilization; Czech Republic; Steam; technika lékařská, zdravotnický materiál a protetika; zdravotnické prostředky; Česká republika; Hot Temperature; Equipment and Supplies; řízení kvality; sektor zdravotní péče; pára