Fyzikální vyšetření dítěte - Lizáková, Ľubomíra (Grada Publishing, 2025)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na ošetřovatelství a fyzikální vyšetření dítěte.
Sestra
Keywords: fyzikální vyšetření; Pediatric Nursing; Physical Examination; ošetřovatelství; pediatrie; pediatrické ošetřovatelství