Jak být zdravý v nemocné společnosti - Hnízdil, Jan (NLN, 2025)
Publikace obsahuje osobní vyprávění autora i jeho pacientů o zdraví, nemocech a společenských tématech Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Psychosomatic Medicine; Česká republika; zdraví; Czech Republic; Social Problems; psychologie, klinická psychologie; pacienti; psychosomatické lékařství; rehabilitační a fyzikální medicína; Patients; sociální problémy; History, 21st Century; dějiny 21. století; Attitude; postoj; Health