Když bolest volá o pomoc : sebepoškozování u dětí a mladistvých : rady pro rodiče - Vorlíčková, Petra (Grada, 2025)
Příručka, která se zaměřuje na negativní emoce, stres a sebepoškozování u dětí a dospívajících a na copingové strategie. Určeno široké veřejnosti, konkrétně rodičům.
Keywords: všímavost; dětská psychologie; emoce; Self Concept; Mindfulness; Interpersonal Relations; psychologie adolescentů; Parents; dětská psychiatrie; psychický stres; psychická odolnost; sebepojetí; psychiatrie adolescentů; psychologie, klinická psychologie; Self Mutilation; Emotions; interpersonální vztahy; Adolescent Psychiatry; copingové dovednosti; Psychology, Child; rodiče; Stress, Psychological; Child Psychiatry; sebepoškozování; psychiatrie; Psychology, Adolescent; Resilience, Psychological; Coping Skills