Vzestup a pád lidské mysli - Stránský, Martin Jan; Bísek, Petr (Improovio, 2024)
Publikace se zaměřuje na různé duševní procesy jako jsou myšlení, rozhodování, učení nebo vědomí v kontextu vývinu lidského mozku i současných inovací. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: Biological Evolution; neuropsychologie; psychologie, klinická psychologie; duševní procesy; Neuropsychology; Sociological Factors; Mental Processes; Brain; mozek; neurovědy; sociologické faktory; biologická evoluce