Metabolismus léčiv a jiných xenobiotik - Skálová, Lenka (Karolinum, 2025)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na farmakokinetiku, konkrétně na metabolismus xenobiotik a léčiv.
Keywords: Pharmacokinetics; xenobiotika; farmacie a farmakologie; Pharmacology; enzymy; farmakologie; farmakokinetika; Enzymes; Xenobiotics