Přímá perorální antikoagulancia v ambulanci všeobecného praktického lékaře : doporučený diagnostický a terapeutický postup pro všeobecné praktické lékaře 2025 - Táborský, Miloš; Býma, Svatopluk; Prokeš, Michal (Centrum doporučených postupů pro praktické lékaře, Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP, 2025)
Příručka a směrnice, které se zaměřují na farmakoterapii trombóz a embolií u pacientů s různými nemocemi, jako napřílad s fibrilací síní. Určeno praktickým lékařům.
Doporučené diagnostické a terapeutické postupy pro všeobecné praktické lékaře
Doporučené postupy pro praktické lékaře
Keywords: farmacie a farmakologie; Embolism and Thrombosis; Administration, Oral; všeobecné lékařství; praktické lékařství; embolie a trombóza; aplikace orální; hematologie a transfuzní lékařství; Atrial Fibrillation; General Practice; Anticoagulants; antikoagulancia; fibrilace síní