Mluvte s nimi o tabletech, mobilech a sociálních sítích - Banderas, Alicia; Ranucci, Claudia; Šašková, Eva (Mladá fronta, 2024)
Publikace se zaměřuje na děti a mladistvé a jejich používání internetu a sociálních sítí na internetu, mobilu, tabletu etc. a na hrozby, které se s tím pojí. Určeno široké veřejnosti, konkrétně dětem, mladistvým a rodičům.
Keywords: Parents; psychologie, klinická psychologie; netholismus; kyberšikana; Cyberbullying; chování mladistvých; počítače; Computers; informační technologie; počítačová gramotnost; Internet; Child Behavior; Information Technology; rodiče; internet; Internet Addiction Disorder; komunikační média; sociologie; chování dětí; Communications Media; Adolescent Behavior; Computer Literacy