Cévní vstupy - Charvát, Jiří; Chovanec, Vendelín; Maňásek, Viktor; Čutora, Jaroslav; Lisová, Kateřina (Grada Publishing, 2025)
Publikace se zaměřuje na různé cévní přístupy a na jejich zavádění. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: katetrizace centrálních vén; Vascular Access Devices; Catheterization, Central Venous; Catheterization, Peripheral; periferní katetrizace; cévní přístupy; cévní chirurgie