Pod tlakem : jak čelit epidemii stresu a úzkosti u dívek - Damour, Lisa; Vichnar, David (Portál, 2025)
Publikace se zaměřuje na sociálně podmíněný stres a úzkost u dospívajících dívek a na techniky jeho zvládání. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: copingové dovednosti; sociologie; Sexual Harassment; mladiství; genderová role; Anxiety; psychický stres; ženy; Coping Skills; Sexism; sexuální obtěžování; Gender Role; psychologie, klinická psychologie; sexismus; Stress, Psychological; Adolescent; Women; úzkost