110 let pod hradbami Vyšehradu - Feyereisl, Jaroslav (Nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí, 2025)
Publikace se zaměřuje na dějiny Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Hospitals; centra péče o matku a dítě; akademie a ústavy; Česká republika; Maternal-Child Health Services; Czech Republic; gynekologie a porodnictví; dějiny lékařství; dějiny 20. století; Maternal-Child Health Centers; History, 20th Century; nemocnice; zdravotní služby pro matku a dítě; History, 21st Century; dějiny 21. století; Academies and Institutes; perinatologie a neonatologie