Náměty ke vzpomínání a trénování paměti : vzpomínky tisíce a jedné chuti - Jirkovská, Blanka; Hošková, Květoslava (Grada, 2025)
Příručka se zaměřuje na reminiscenční terapii, na metody trénování vzpomínání a paměti co se týče osobního života. Obsahuje praktická cvičení. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: psychoterapie; psychologie, klinická psychologie; poruchy paměti; Memory Disorders; Life Change Events; biografie jako téma; reminiscenční terapie; Memory; Biographies as Topic; paměť; životní změny