Odhalená intimita : historky z českých ložnic, sexuologických ordinací a věznic - Fiala, Luděk (Mladá fronta, 2025)
Publikace se zaměřuje na sexualitu, sexuální chování a vztahy i na sexuální deviace a dysfunkce. Autor zmiňuje příklady z českého prostředí. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: sexuální dysfunkce psychické; sexuologie; interpersonální vztahy; sociologie; Paraphilic Disorders; Czech Republic; Sexual Dysfunctions, Psychological; sexuální chování; Sexual Behavior; parafilie; Sexual Dysfunction, Physiological; psychologie, klinická psychologie; History, 21st Century; Interpersonal Relations; sexuální dysfunkce fyziologická; Česká republika; dějiny 21. století