Náhrada nemajetkové újmy na zdraví a při usmrcení - Pavelek, Ondřej (Nakladatelství C. H. Beck, 2025)
Publikace se zaměřuje na aktuální české zákony, které se týkají náhrady nemajetkové újmy na zdraví a nemajetkové újmy při usmrcení. Určeno odborné veřejnosti.
Právní instinkty
Keywords: Česká republika; nemajetková újma; zákonodárství jako téma; Compensation and Redress; Czech Republic; Homicide; občanská práva; Civil Rights; Liability, Legal; Legislation as Topic; právní odpovědnost; násilí; trestní zákon; lidská práva; Violence; vražda; Criminal Law; kompenzace a odškodnění