Nefarmakologické intervence u ADHD a poruch chování - Růžička, Michal (Vydavatelství Univerzity Palackého, 2025)
Publikace je přehledem současných poznatků a intervencí v poruchách chování a emocí u dětí a dospívajících. Určeno odborníkům v praxi i vysokoškolským studentům.
Keywords: Conduct Disorder; porucha chování; poruchy sociálního chování; poruchy chování u dětí; etopedie; krizová intervence; Crisis Intervention; Child Behavior Disorders; Adolescent Behavior; Affective Symptoms; Education, Special; chování mladistvých; pediatrie; psychoterapie; pedagogika; hyperkinetická porucha; Attention Deficit Disorder with Hyperactivity; afektivní symptomy; Social Behavior Disorders; speciální vzdělávání