Kybernetický bezpečnostní incident 3D: IT, právo a compliance - Nonnemann, František; Červený, Vlastimil; Vítek, Dominik (Wolters Kluwer, 2025)
Publikace se zaměřuje na kybernetickou bezpečnost, kybernetické zločiny a související zákony v Česku. Určeno odborné veřejnosti.
Právní monografie
Keywords: ochrana osobních údajů; řízení rizik; Criminal Law; podnikání; důvěrnost informací; právo, zákonodárství; Legislation as Topic; Entrepreneurship; kyberterorismus; kybernetika; korporátní compliance; Czech Republic; zabezpečení počítačových systémů; zákonodárství jako téma; trestní zákon; knihovnictví, informační věda a muzeologie; Česká republika; Risk Management; Confidentiality; Cybernetics; Computer Security