Lži, které jsem učil na medicíně : jak vám konvenční medicína ničí zdraví a jak si s pomocí nových poznatků zachránit život - Lufkin, Robert B; Horáček, Michal (Grada Publishing, 2025)
Publikace se zaměřuje na různé nemoci a na jejich diagnostiku a také vyvrací zastaralé informace a mýty v lékařství. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: diagnóza; Metabolic Diseases; preventivní medicína; Primary Prevention; chronická nemoc; primární prevence; Chronic Disease; metabolické nemoci; Diagnosis