Neuromuskulární choroby v kazuistikách - Ehler, Edvard; Ridzoň, Petr; Štětkářová, Ivana; Mazanec, Radim (Maxdorf, 2025)
Publikace obsahuje kazuistiky, které se zaměřují na různé aspekty neuromuskulárních nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Medicína v instruktivních kazuistikách
Jessenius
Keywords: ortopedie; neurologie; neuromuskulární nemoci; Neuromuscular Diseases