1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 98 : rady a postřehy jak vylepšit Windows 98 - Hlavenka, Jiří; Haško, Luboš (Computer Press, 1999)
Kniha pro každého, kdo se chce dostat s Windows 98 za hranice běžné práce. V poctivých 1001 tipech a tricích se soustřeďuje především na vyřešení stovek problémů, které při práci s tímto systémem nastávají, a přináší návody k desítkám užitečných programů, jež možnosti systému rozšiřují. Ty najdete též na přiloženém CD.
Keywords: operační systémy; Windows