Praktická onkologie : vybrané kapitoly - Vorlíček, Jiří; Vyzula, Rostislav; Adam, Zdeněk (Grada, 2000)
Monografie se zabývá všemi aspekty léčby nádorových onemocnění.
Keywords: Neoplasms; péče onkologická; lékařská onkologie; ONKOLOGICKÁ PÉČE; onkologie; Medical Oncology; nádory