SQL : hotová řešení pro SQL Server, Oracle a MySQL - Lacko, Luboslav (Computer Press, 2003)
Publikace učí uživatele základy progamovacího jazyka SQL na hotových řešeních, která je přímo možno aplikovat na vlastní databáze či programy.
Keywords: informační technologie; Oracle; MySQL; Microsoft SQL Server