Český jazyk : přehled učiva základní školy s cvičeními a klíčem - Melichar, Jiří; Styblík, Vlastimil (Fortuna, 2004)
Kompletní a systematicky zpracovaný přehled učiva základní školy. Vhodný pro výuku ve škole i pro samostudium. Publikace je základním materiálem pro přípravu žáků k přijímacím zkouškám na SŠ. Pro zopakování mluvnice ji doporučujeme i středoškolákům.
Keywords: jazyk (prostředek komunikace); čeština; Language