Novinky v anesteziologii, intenzivní medicíně a léčbě bolesti : 2004 - Cvachovec, Karel (Galén, 2004)
Sborník shrnuje příspěvky domácích i zahraničních přednášejících účastníků odborného programu XI. kongresu České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny s mezinárodní účastí, který proběhl v Liberci ve dnech 30. září až 2. října 2004.
Keywords: Pain; bolest; péče o pacienty v kritickém stavu; anesteziologie; terapie bolesti; Anesthesiology; intenzivní medicína; Critical Care