Kongres ČSARIM : ... : sborník abstrakt - Cvachovec, Karel (Galén, 1990)
Sborník obsahuje abstrakta příspěvků přednesených 19.-21. září 2007 v Praze v rámci I. Česko-slovenského kongresu intenzivní medicíny dospělých a dětí a XIV. národního kongresu ČSARIM.
Keywords: anesteziologie - historie; anesteziologie; lokální anestezie; intenzivní medicína; anestezie; terapie bolesti; kongresy; Anesthesiology; Resuscitation; laryngeální maska; Intenzívní péče; resuscitace; kardiopulmonální resuscitace