Poruchy štítné žlázy u dětí a dospívajících - Horáčková, Milada; Höllge, Jaroslav (Avicenum, 1982)
Práce, jež vychází z bohatých praktických zkušeností, doplněných nejnovějšími teoretickými poznatky, usnadňuje diagnostiku a léčení poruch štítné žlázy u dětí a dospívajících. Seznamuje s moderními laboratornímivyšetřovacími metodami a jejich indikací, s praktickým prováděním dispenzarizace a s možnostmi včasného podchycení poruch štítné žlázy.
Keywords: nemoci štítné žlázy; Thyroid Diseases; tyreoidea; adolescenti; děti