Soustavná anatomie člověka : 2. díl - Borovanský, Ladislav; Hromada, Jan; Žlábek, Karel (SZdN, 1955)
Druhý díl je věnován soustavě cévní, nervové, kůži, kožnímu ústrojí a smyslovým orgánům.
Keywords: anatomie člověka; anatomie; Anatomy