Akademický slovník cizích slov. Díl 2, L - Ž - Kraus, Jiří; Petráčková, Věra; Man, Oleg (Academia, 1995)
Speciální výkladový slovník obsahuje přes sto tisíc slov cizího původu dnes běžně používaných ve všech oblastech života. Přihlíží i ke slovům okrajovým, např. slangovým.
Keywords: čeština; slovníky; cizí slova; Dictionary