Novinky v anesteziologii, intenzivní medicíně a léčbě bolesti : 2007 - Cvachovec, Karel; Černý, Vladimír (Galén, 2007)
Sborník shrnuje příspěvky domácích i zahraničních přednášejících účastníků odborného programu I. česko-slovenského kongresu intenzivní medicíny dospělých a dětí a XIV. národního kongresu České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny s mezinárodní účastí, který proběhl v Praze ve dnech 19. až 21. září 2007.
Keywords: Pain; Intenzívní péče; bolest; intenzivní medicína; anesteziologie; Emergencies; Anesthesiology; náhlé příhody; terapie bolesti