Jak přežít v práci : každodenní povolání bez stresu a vyhoření : koučem vlastní kariéry : vycházení s kolegy a šéfy : jak se nenechat vyždímat - Merg, Klaus; Knödler, Torsten (Computer Press, 2007)
Zvládněte každodenní pracovní boj bez stresu a syndromu vyhoření! Pondělní ráno. Celý dlouhý týden leží před vámi. Bude mít šéf zase špatnou náladu? Utne mi projekt? A co je pravdy na fámě, že se bude rušit 20 pracovních míst? Že jste v podobné situaci? Pak je tato kniha právě pro vás! Klaus Merg a Torsten Knödel ukazují, jak přežít váš každodenní pracovní boj – a to nejlépe bez žaludečních vředů a infarktu… Kniha Jak přežít v práci vás naučí: - jak zvládat své každodenní povolání, - jak zacházet se stresem, - jak se vyhnout „syndromu vyhoření“, - jak řídit svou kariéru, - jak vycházet se šéfem a kolegy, - zkrátka jak učinit ze svého zaměstnání prostor spokojenosti, a nikoli hrůzy.
Keywords: syndrom vyhoření; pracovní spokojenost; koučování; rozvoj kariéry; pracovní uspokojení; pracovní vztahy; industrial relations; job satisfaction; pracovní motivace; Job Satisfaction; management času; psychohygiena; STRES; career development; vztahy pracovní; sebezdokonalování