Linux : kapesní přehled - Barrett, Daniel J (Computer Press, 2006)
Příručka obsahuje nejpodstatnější úkony pro práci v operačním systému Linux, možno ji využít pro vyhledávání nejčastěji používaných příkazů.
Keywords: Linux; Fedora Core; informatika; operační systémy; informační technologie