Základy státoprávní teorie, ekonomie a ekonomiky, neformální logiky : základy společenských věd : pro střední školy - Eichler, Bohuslav; Ryska, Radovan; Svoboda, Vladimír (Fortuna, 2007)
Učebnice pro gymnázia a další střední školy seznamuje studentgy se základy vybraných společenských věd důležitých pro jejich osobní orientaci ve společnosti i pro přípravu na pomaturitní studium.
Keywords: Jurisprudence; stát; Logic; státověda; právní vědy; ekonomie; logika