Vnitřní lékařství - Klener, Pavel (Galén, 1999)
Publikace je určena především k postgraduálnímu studiu. Zahrnuje informace přesahující jednotlivé disciplíny vnitřního lékařství, ve speciální části jsou probrány vnitřní choroby podle jednotlivých interních podoborů.
Keywords: klinická imunologie; kardiologie; endokrinologie; Internal Medicine; intoxikace; nefrologie; syndromy; klinická pneumologie; gerontologie; krev; klinická farmakologie; léčebná rehabilitace; revmatologie; poruchy výživy; angiologie; onkologie; vnitřní lékařství; laboratorní diagnostika; metabolismus; fyzioterapie