Léčení kožních chorob pro praktické lékaře - Voldánová, Anna; Voldán, Vilém (SZdN, 1958)
Příručka pojednávající stručně o terapii nejčastěji se vyskytujících kožních chorob (ekzém, varikózní komplex, pyodermie, dermatomykózy, acne vulgaris, lékové exantémy, lupenka aj.), sestavená na základě zkušeností získaných z diskusí v pokračovacích kursech pro obvodní lékaře. Je dermatologickým doplňkem obecné lékařské farmakologie a terapeutickou příručkou ke speciální učebnici kožních chorob.