Chlorpromazin a reserpin v psychiatrii : Sborník prací 5. celostátní psychiatrické konference v Plzni 15. až 17. listopadu 1956 - Vencovský, Eugen (Krajské nakladatelství, 1958)
Třicet sedm studií pracovníků ambulantní i lůžkové psychiatrické péče v ČSR. Jde o poznatky z oborů farmakologie, biochemie a fyziologie, týkající se indikací, komplikací a výsledků po použití tzv. ataraktik v psychiatrii.