Trénink slovní sebeobrany : jak pohotově najít správná slova v každé situaci - Nöllke, Matthias (Grada, 2011)
V knížce s padesáti cvičeními a mnoha praktickými tipy a radami si natrénujete, jak sebevědomě čelit slovním útokům a napadením. Když si osvojíte a v praxi vyzkoušíte všechny doporučené techniky a taktiky, uvidíte, že slovní sebeobrana není žádná věda. Projdete celým tréninkovým procesem - načerpáte rady, jak zůstat duchapřítomní a nenechat se ochromit nečekaným útokem, získáte přehled osvědčených jednoduchých frází, které zaručeně fungují, ale také tipy, jak vytvořit přesně mířené a přitom duchaplné odpovědi, které vám pomohou vyjít z nepříjemné situace suverénně a s přehledem ubránit svou důstojnost.
Poradce pro praxi
Keywords: komunikace; interpersonální vztahy; Assertiveness; asertivita; Interpersonal Relations; komunikační dovednosti; komunikace (sdělování); interpersonální konflikty; Communication