Praktická cvičení z lékařské mikrobiologie II - Koukalová, Dagmar (Univerzita Palackého v Olomouci, 2011)
Skripta Praktická cvičení z lékařské mikrobiologie II seznamují studenty s možnostmi identifikace mikrobů, které aplikují na klinicky významné rody a druhy, věnují se i interpretaci mikrobiologického výsledku ve vztahu ke konkrétní infekci. Stručně charakterizují úlohu mikrobiologické diagnostiky v léčebném přístupu k pacientovi, dále shrnují etiologii nejčastějších infekčních onemocnění.
Skripta
Keywords: lékařská mikrobiologie; Microbiology; mikrobiologie