Strava těhotných a kojících - Hronek, Miloslav; Barešová, Hana (Forsapi, 2013)
Kniha o výživě v těhotenství a při kojení je připravena odborníky – docentem Miroslavem Hronkem a nutriční terapeutkou Hanou Barešovou - jako praktický průvodce stravou ve dvou krásných, ale náročných a svým způsobem výjimečných obdobích života ženy, v těhotenství a při kojení. Je dlouhodobě prokázané, že kvalitní a vyvážená strava společně s životním stylem optimalizuje zdraví těhotné ženy a redukuje rizika vzniku poškození dítěte, zajišťuje optimální vývoj plodu a jeho růst.
Rady lékaře, průvodce dietou ; sv. 18
Keywords: stravování; dietoterapie; kojení; dietní jídla; jídlo; těhotenství