Zákon o zadávání veřejných zakázek ; Zákon o registru smluv : komentář - Podešva, Vilém; Sommer, Lukáš; Votrubec, Jiří; Flaškář, Martin; Harnach, Jiří; Měkota, Jan; Janoušek, Martin (Wolters Kluwer, 2016)
Autoři podrobně komentují všechna ustanovení zákona, jasně definují jednotlivé typy veřejných zakázek a formulují doporučení pro jejich užití v konkrétních případech. Upozorňují na rozdíly oproti stávající právní úpravě v zákoně č. 137/2006 Sb., včetně komentáře přechodných ustanovení, a dávají návod k řešení i nejasných a potenciálně sporných ustanovení. Kde je to možné, citují i nadále použitelnou judikaturu a rozhodnutí Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže.
Komentáře Wolters Kluwer