Hepatologie - Urbánek, Petr; Brůha, Radan (Grada Publishing, 2022)
Monografii je určená specialistům z oborů hepatologie, gastroenterologie a vnitřního lékařství, ale také pro obory chirurgické, infekční lékařství, odborníky z oblasti zobrazovacích metod, patology a odborníky z oblasti aplikovaného výzkumu.
Keywords: nemoci žlučových cest; nemoci jater; Bile Duct Diseases; Liver Diseases; hepatologie