Autismus a raný vývoj
Publikace provází tématem autismu v kontextu dalších neurovývojových poruch. Zahrnuje nové poznatky z dětské psychiatrie, neurologie, genetiky, klinické logopedie i psychologie. Představuje světově unikátní intervenční program u batolat.