EKG v prvním kontaktu a urgentních stavech
Publikace obsahuje informace o systematickém a rychlém vyšetření pacienta podle konceptu ABCDE, dále postup správného provedení EKG vyšetření, základní aspekty anatomie a fyziologie převodního systému.