Klasifikace dětských zlomenin / - Havránek, Petr; Pešl, Tomáš; Pešl, Tomáš; Čepelík, Martin (Galén, 2014)
Praktický a přehledný manuál tvoří doplněk monografie Dětské zlomeniny (Galén-Karolinum, 2013). Příručka obsahuje ve dvou základních souborech jak obecná klasifikační schémata, tak i klasifikační schémata specifická pro jednotlivé části skeletu. Přehledné a bohatě ilustrované tabule s klasifikacemi a komentáři slouží pro rychlou orientaci a následné stanovení diagnózy.
Keywords: pediatrie; fraktury kostí; ortopedie; dítě