Chirurgická onkologie / - Krška, Zdeněk; Hoskovec, David; Petruželka, Luboš (Grada, 2014)
Postgraduální mezioborová monografie, jejímiž autory je několik desítek našich i několik zahraničních autorů. Kolektiv předních odborníků sepsal pod vedením editora prof. MUDr. Zdeňka Kršky, DrSc., zcela unikátní učebnici, která postihuje ve více než 40 kapitolách celou šíři oboru jak z pohledu chirurgického, tak onkologického. Celobarevná publikace je bohatě obrazově dokumentována.
Keywords: onkologie; chirurgie; nádory