Zdravotně-kompenzační cvičení / - Levitová, Andrea; Hošková, Blanka (Grada, 2015)
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
Keywords: terapie cvičením; kyčelní kloub; rehabilitační a fyzikální medicína; cvičení; tělovýchovné lékařství; kolenní kloub; nemoci páteře; rehabilitace