Vybrané oblasti a nástroje geriatrického hodnocení / - Kuckir, Martina; Vaňková, Hana; Holmerová, Iva; Vítečková, Slávka; Jarolímová, Eva; Krupička, Radim; Szabó, Zoltán (Grada, 2016)
Funkční geriatrické vyšetření (Comprehensive geriatric assessment) je jedním ze základních nástrojů moderní geriatrie. Poskytuje četné informace, využitelné u pacientů v následné péči, na geriatrických doléčovacích a rehabilitačních odděleních, v dlouhodobé péči, na odděleních paliativní péče a v hospicech.
Keywords: geriatrie; týmová péče o pacienty; software; diagnostické techniky a postupy; průzkumy a dotazníky; následná péče; geriatrický odhad; zpráva o sobě; dlouhodobá péče