Přehled anatomie a fyziologie člověka : pro nelékařské zdravotnické obory - Stuchlá, Lada (Grada Publishing, a.s, 2023)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na lidskou anatomii a fyziologii.
Keywords: Physiology; anatomie; Anatomy; fyziologie