Kožní nádory. : Prevence a včasná diagnostika - KRAJSOVÁ, Ivana; BAUER, Jan (Jesenius, 1994)
Publikace podrobně popisuje jednotlivé druhy kožních nádorů, průběh onemocnění a navrhuje způsob léčby.
Keywords: Kožní maliganty; Malignanty; Prekacerózy; Melanomy; Genodermatózy