Klinická biochemie - Racek, Jaroslav (Galén, 1999)
Klinická biochemie, jeden ze základních lékařských oborů, se před několika lety stal i oborem pregraduální výuky. Předkládaná publikace, která v roce 1999 získala Výroční cenu Společnosti klinické biochemie ČLS JEP, je určena široké lékařské veřejnosti k postgraduálnímu studiu, ale svým didaktickým pojetím poslouží i medikům jako pomoc při jejich studiu.
Keywords: CHEMIE KLINICKÁ; klinická biochemie; BIOCHEMIE; biochemie