Učitel a stres - Míček, Libor; Zeman, Vladimír (Vade Mecum, 1997)
Kniha je myšlena jako podnět k sebereflexi, zamyšlení nad vlastními možnostmi každého učitele a vychovatele.
Věda do kapsy
Keywords: pedagogika; stres; STRES; psychologie