Příručka interní propedeutiky + CD - Zelenková, Jitka (Triton, 2002)
Vyprávění o prázdninových dobrodružstvích jednoho úplně obyčejného kluka. Přemýšlivý Aram tráví se svou sestrou letní prázdniny v rodině své tety, která je vyznavačkou jógy a vegetariánkou. Teta mu trpělivě odpovídá na otázky, kterými ji zahrnuje, a skrze odpovědi a různá praktická cvičení vede Arama k poznání okolního světa a sebe sama. Autorka čtenářům ukazuje, že děti je třeba brát jako rovnocenné partnery, a poskytuje několik tipů na interaktivní hry.
Levou zadní sv. 82
Keywords: propedeutika lékařská; vnitřní lékařství; diagnostika; Education, Premedical; Internal Medicine; interní medicína